Afbeelding van een Monkey die mooie dingen tovert.
Programmeerkennis
87%
Nauwkeurigheid
95%
Planning
83%

Wij zijn wij?

Wij houden ervan om jouw boodschap tot leven te brengen!

Vanuit onze “hometown” Almere mogen wij werken aan mooie lokale en (inter)nationale projecten voor onze opdrachtgevers. Met onze natuurlijke nieuwsgierigheid naar mooie dingen zijn wij de perfecte partij om jouw website te bouwen. Daarnaast hebben wij een enorme schat ervaring in huis, in 1996 heeft één van onze Monkeys zijn eerste website mogen opleveren! Destijds natuurlijk vol met bewegende onderdelen, een cursor die je muis volgde, muziek die keihard af begon te spelen en fantastische pixels.

Ons team bestaat uit grafische ontwerpers & webdesigners, (online) marketeers en ontwikkelaars die ervoor zorgen dat elke pixel klopt. Tegelijkertijd houden zij oog voor de gebruikerservaring om deze soepel en extra vriendelijk te maken. De responsieve ontwerpen (mobielvriendelijke websites)  zorgen er voor dat gebruikers EN Google aan onze kant staan.

Wij houden ons graag bezig met het zware werk en het creëren van custom functionaliteiten, thema’s en plug-ins. Dit stelt ons in staat om deel te nemen aan spannende en complexe projecten zoals sociale platformen, CRM systemen, marktplaatsen, gave websites of vrijwel elk slim idee dat onze klanten bedenken. Daarnaast halen onze Monkeys natuurlijk hun neus niet op voor een mooie (actie)website!