Golden Circle – Verbindingsplatform

Voor de Golden Circle mochten wij een compleet platform ontwikkelen voor de verbinding tussen de leden van de Businessclub.

Wat is de Golden Circle?

De Golden Circle vertegenwoordigt een dynamisch netwerk van vooraanstaande bedrijven binnen Flevoland, die gezamenlijk streven naar synergie en groei. Deze unieke samenwerkingsverband brengt bedrijven uit verschillende sectoren samen, van technologie tot productie, dienstverlening tot duurzaamheid, en nog veel meer. De kern van de Golden Circle ligt in het delen van kennis, ervaringen en resources tussen deze bedrijven. Dit resulteert niet alleen in een verhoogde zakelijke veerkracht, maar ook in innovatie en ontwikkeling die de hele regio ten goede komen.

Met evenementen, kennissessies, trainingen en andere activiteiten faciliteert de Golden Circle niet alleen waardevolle zakelijke interacties, maar bevordert ook een cultuur van voortdurende verbetering en collectieve vooruitgang.

Wat hebben onze Monkeys gedaan?

Tijdens het project hebben we intensief samengewerkt met de klant en hebben we de volgende zaken mogen realiseren:

  • Een platform voor de leden;
  • Afhandeling van het inschrijvingsproces, inclusief facturatie;
  • Een module waarmee de evenementen kunnen worden getoond, inschrijvingen afgehandeld, agenda’s worden getoond en de planning voor, tijdens en na de evenementen worden verwerkt;
  • Een module waarbij de organisaties zich kunnen tonen, met daaraan gekoppeld de medewerkers van de organisaties;
  • Integratie met de website die wij ook hebben mogen ontwikkelen. 

 

Gebruikte technieken:

HTML, CSS, PHP, Laravel

Bekijken: https://goldencircle.club/